Selectează o Pagină

Tentațiile culinare sunt la tot pasul fiind pe piață zeci de sortimente, arome, culori, și texturi. De altfel nu este o noutate faptul că adulților le este greu să țină frâu poftelor, ce să mai spunem de copii? Cei mici sunt cei mai vulnerabili și cad adesea în capcana zahărului sau a mâncărurilor fast-food.

Planul alimentar al unui copil de școală ar trebui să conțină 3 mese principale și două gustări, indiferent de vârstă, deoarece au un stomac mic și un organism într-o continuă creștere și dezvoltare. Mesele trebuie concepute de așa manieră încât să furnizeze toți nutrienții de care corpul lor are nevoie pentru 24 de ore: macronutrienți cum ar fi proteinele, grăsimile, glucidele, apoi vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienți, antioxidanți și bineînțeles, apă.

Nu uita de apă

Folosește ionizatorul Enagic! Prin procedeul de electroliză, aparatul transformă apa de la robinet într-o apă fină bogată în hidrogen. Apa Kangen este puternic oxigenată și ajunge la creier în 60 de secunde, spre deosebire de cea normală care ajunge în 10 minute.

De altfel, apa de la robinet, apa plată, apa minerală sau apa de izvor, toate acestea sunt compuse din micro-structuri formate din 15 – 20 de molecule în fiecare grup. Din această cauză, astfel de ape nu hidratează și nu intră în celule, iar atunci când le bem ne creează o senzație de balonare. La polul opus se află apa Kangen care prin procesul de electroliză realizat de ionizatoarele Enagic, moleculele din micro-structuri se micșorează de 3 ori și face ca această apă să aibă o putere mare de hidratare și infiltrare în celulele organismului.

Pentru a înțelege cât de importantă este oxigenarea celulelor îl amintim pe doctorul Otto Warburg care a primit premiul Nobel pentru descoperirea potrivit căreia principala și cea mai importantă cauză a cancerului este cantitatea prea mică de oxigen care intră în celulele organismului.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!