Medicii ne recomandă să consumăm cât mai multe fructe și legume, dar oare cât de sănătoase sunt ele?
Elimină peticidele, ierbicidele și toxinele din fructe și legume cu ajutorul apei Kangen puternic alcalină pH 11. Selectează pe aparat tipul de apă ales. Lasă alimentele 5-10 minute la înmuiat și vei vedea rezultatul. Apa își va schimba culoarea (galben, portocaliu) iar alimetele vor deveni mai gustoase după ce pesticidele vor fi eliminate.
Aceste tratamente sunt injectate în produse din mai multe motive: să arăte mai bine, să reziste mai mult timp și să atragă mai mulți clienți.
Chiar dacă există și comercianți care folosesc îngășăminte organice, factorii externi precum ploaia și aerul poluat sunt cei afectează considerent dezvoltarea fructelor și legumelor.
În cele mai multe cazuri, specialiștii susțin că efectele acestor tratamente nu apar imediat, însă pe termen lung se vor face resimțite. Pot provoca diferite afecțiuni ale ficatului, ale tiroidei, ale sistemului respirator și chiar și diferite forme de cancer.
Agenția Europeană pentru securitatea alimentelor susține că procentul este îngrijorător: peste 30% dintre fructe și 60% din fructe conțin pesticide. Acestea sunt periculoase mai ales în cazul femeilor însărcinate sau al copiilor. Sistemul lor imunitar este în formare și acesta are cel mai mult de suferit.
În topul legumelor și fructelor care conțin cele mai multe pesticide se află merele, țelina, căpșunile, piersicile, strugurii, spanacul, salata verde, castraveții și roșiile cheri.
Cel mai puțin afectate sunt ceapa, ananasul, pepenele galben și verde, porumbul, papaya, graphfruit-ul, conopida și cartofii dulci.
Spălarea fructelor și legumelor cu apa obișnuită de la robinet nu face decât să le spele de praf timp în care alimentele absorb clorul care se află în această apă. Mai mult de atât, mineralele și vitaminele din aceste alimente vor fi mult mai puține fiind eliminate în mare parte de apa de la rețea.
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!