Se spune că suntem ceea ce mâncăm, ceea ce bem și respirăm. Alimentația corectă cu alimente ușor de digerat, cât mai cât mai puțin procesate, lichidele cu care alegem să ne hidratăm sunt factori principali care contribuie la o digestie optimă.
Apa Kangen alcalină cu pH cuprins între 8.5 – 9.5 este un mare ajutor al sistemului digestiv. Mai bine spus, pricipala calitate pe care îl oferă această apă este o digestie corectă. Acest beneficiu este remarcat și de Dr. Hiromi Shinya care a pus bazele procedurii de colonoscopie și endoscopie. Acesta recomandă apa Kangen și prin intermediul cărții „Enzima Miracol” vândută în toată lumea (peste 1 milion de exemplare).
Ce este digestia?
Digestia este un proces fiziologic prin care alimentele ingerate sunt descompuse și transformate treptat in substante asimilabile: aminoacizi din proteine, glucide cu molecula mică, acizi grași, saruri minerale, vitamine și alți compuși necesari organismului.
Pentru evitarea problemelor se recomandă hidratarea cu 25-300 ml dimineața pe stomacul gol, înainte de fiecare masă cu cel puțin jumătate de oră înainte și după servirea mesei după o oră și 30 minute. De asemenea între mese se recomnadă cât mai multă apă, nu doar atunci când aveți senzația de sete. Acela este momentul când creierul transmite un semnal de alarmă. Nu așteptați până atunci.
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!
#ApaKangen