Selectează o Pagină

Natura ne oferă bucurii mii și mii indiferent de anotimp și are grijă să avem toate cele necesare pentru o dietă bogată în vitamine și minerale. Datorită reliefului variat din țara noastră, aproape fiecare perioadă a anului vine cu bogății proprii care ne încântă papilele gustative. De la căpșuni și cireșe de primăvară, până la strugurii și gutuile târzii ale toamnei.

Câte tipuri de gusturi există?

În general există 6 tipuri de gusturi: dulce, acru, sărat, amar, picant și astrigent. Bineînțeles, fiecare persoană are o plăcere aparte când vine vorba de preferințe culinare, dar ce se poate face atunci când substanțele nocive intră în contact cu fructele și legumele preferate?

Cum poți elimina pesticidele și ierbicidele?

Elimină pesticidele, ierbicidele și toxinele din fructe și legume cu ajutorul apei Kangen puternic alcalină pH 11. Simplu, doar cu o apăsare de buton. Selectează pe aparat tipul de apă ales. Lasă alimentele 5-10 minute la înmuiat în apa puternic alcalină și apoi clătește-le cu apa Kangen pH 9.5. La final vei vedea rezultatul. Un gust cu totul diferit.

De ce se colorează apa?

Odată cu eliminarea substanțelor toxice, apa își va schimba culoarea în galben – portocaliu. Nu mai este o noutate că aceste tratamente sunt injectate în produse din mai multe motive: să arăte bine pentru a atrage mai mulți clienți și să reziste mai mult timp. Chiar dacă există și comercianți care folosesc îngășăminte organice, factorii externi precum ploaia și aerul poluat sunt cei care afectează cu adevărat dezvoltarea fructelor și legumelor.

Afecțiuni provocate de substanțele toxice

În cele mai multe cazuri, specialiștii susțin că efectele acestor tratamente nu apar imediat, însă pe termen lung se vor face resimțite. Pot provoca diferite afecțiuni ale ficatului, ale tiroidei, ale sistemului respirator și chiar și diferite forme de cancer.

Agenția Europeană pentru securitatea alimentelor susține că procentul este îngrijorător: peste 30% dintre fructe și 60% din fructe conțin pesticide. Acestea sunt periculoase mai ales în cazul femeilor însărcinate sau al copiilor. Sistemul lor imunitar este în formare și acesta are cel mai mult de suferit. În topul legumelor și fructelor care conțin cele mai multe pesticide se află merele, țelina, căpșunile, piersicile, strugurii, spanacul, salata verde, castraveții și roșiile cheri. Cel mai puțin afectate sunt ceapa, ananasul, pepenele galben și verde, porumbul, papaya, graphfruit-ul, conopida și cartofii dulci.

Spălarea fructelor și legumelor cu apa obișnuită de la robinet nu face decât să le spele de praf timp în care alimentele absorb clorul care se află în această apă. Mai mult de atât, mineralele și vitaminele din aceste alimente vor fi mult mai puține fiind eliminate în mare parte de apa de la rețea.

 

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!