Apa este unul dintre cele mai importante ingrediente din bucătărie fiind cel mai des întrebuințată. O folosim pentru a fierbe (paste, ceai, cafea), pentru a spăla fructe și legume sau la prepararea oricărui fel de mâncare: ciorbă, supe, humus, mâncare pentru copii, etc.
Ce fel de apă folosești pentru toate acestea?
Apa de la robinet este răspunsul cel mai întâlnit fiind la îndemâna oricui, dar este și sănătoasă ?
Aceasta este contaminată și conține o cantitate mare de clor (prea mare față de prevederile legale). Potrivit unor analize realizate la rețeaua de apă din București aceasta depășeste limita impusă de Uniunea Europeană privind nitații, nitriții și clorul.
Aparatul de apă Kagen
În căutare unei alternative îți recomandăm aparatul de apă Kangen. Acesta produce apă alcalină (pH 8.5 – 9.0 – 9.5), antioxidantă și ionizată după ce trece prin procesul de electroliză, proces realizat cu ajutorul motorului format din 8 plăci din titan medical.
Apa Kangen este recunoscută pentru calitatea, gustul și ușurința cu care poate fi administrată. Fiind declarată o apă fină (ușor de băut), nu provoacă senzația de balonare indiferent de cantitatea băută într-o zi.
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!