Selectează o Pagină

Apa Kangen produsă de aparatul de apă al companiei Enagic are trei proprietăți benefice: este alcalină, antioxidantă și microstructurată (puternic oxigenată). Datorită procesului de electroliză se reduce dimensiunea clasterelor moleculelor de apă cu două treimi și astfel apa este absorbită de şase ori mai rapid decât cea de la robinet. În apa obişnuită sunt grupări de 15-20 de celule, însă trecând prin ionizare acestea se rearanjează în grupuri de 5-6 celule mici care pot penetra mai uşor ţesuturile.  Datorită acestui proces, apa Kangen hidratează profund și ajunge la creier în 60 de secunde.

PASUL 1: FILTRAREA
Filtrarea se realizează cu ajutorul filtrului intern de înaltă calitate are sarcina de a filtra clorul, gustul și mirosul neplăcut și reduce sedimentele până la 5 micrometri pentru a produce apă curată.

PASUL 2: ELECTROLIZA
Procesul de electroliză se realizează prin mai multe plăci (în funcție de aparatul ales) și membrane cu electrozi și apa filtrată este separată în părți acide și alcaline. Apa este împărțită în OH- (ioni hidroxid) și H + (ioni hidrogen).

Ionii de hidrogen reacționează cu electronii dați de catod (- electrod încărcat), formând H2, hidrogen molecular. Ionii hidroxid rămân, făcând apa mai alcalină în jurul catodului. În schimb, aproape de anod (+ electrod încărcat), ionii hidroxid dau electroni anodului, formând în cele din urmă O2 (Oxigen). Ionii de hidrogen rămân, făcând apa mai acidă în jurul anodului. Cele două tipuri de apă sunt separate prin membrane și eliberate prin furtunuri diferite.

#Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!