Apa Kangen dezinfectant cu pH 2.5 și apa Kangen detergent cu pH 11 sunt diferite, iar diferențele sunt extraordinare.
Cu scopul de a oferi pe piață produse de cea mai înaltă calitate, compania japoneză Enagic este singurul producător de aparate de apă Kangen alcalină care oferă și aceste două tipuri de apă. Pentru persoanele nefamiliarizate cu sistemele de alcalinizare a apei, acest fapt nu poate părea notabil, însă pentru cei care înțeleg și cunosc beneficiile acesteia este un fapt important.
Diferențele dintre apa Kangen cu pH 2.5 și apa Kangen cu pH 11
Aceste două tipuri de apă au proprietăți unice și speciale. Apa cu pH 2.5 produsă de aparatele de apă Enagic mai este numită și ”apa dezinfectant”, iar cea cu pH 11 este denumită ”apa detergent”.
Pentru ca aceste tipuri de apă să se producă este necesară o soluție salină, denumită și ”fluid augmentator de electroliză”. Acest fluid este compus dintr-o apă extrem de pură la care se adaugă clorură de sodiu, numită și ”sare de masă”. Această mică cantitate de sare face diferența în procesul de producție. Sodiul este folosit pentru a crește conductivitatea și a produce apa cu pH 11, iar clorura este folosită la producerea apei cu pH 2.5.
La momentul producerii acestor două tipuri de apă, o mică cantitate de soluție salină intră în camera de electroliză, unde se combină cu apa de la sursă și cu electricitate.
Apa dezinfectant cu pH 2.5 poate fi folosită la dezinfectarea tuturor ustensilelor din casă și bucătărie, deoarece folosește clorul din componență pentru a ucide bacteriile și virușii.
Asociația Japoneză a Apei definește apa dezinfectant ca fiind apa cu PH 2.5 – 2.7, ORP +1100 și clorură cuprinsă între 20 și 60 de particule.
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!