Apa Kangen ®
Kangen Apa, Kangen Water
Apă Alcalină ionizată (pH 8.5, pH 9.0, pH 9.5)

Are 3 caracteristici importante
1. Antioxidarea
Cauza îmbătrânirii este oxidarea. Aerul pe care îl respirăm are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. Același lucru se întamplă și cu corpul nostru atunci când respirăm sau când consumăm alimente ori băuturi acide. De aceea celule corpului îmbătrânesc.
Apa Kangen ® este antioxidantă.
În tabelul de mai jos avem măsurat factorul de oxidare. Observați că apa Kangen ® alcalină ajunge la minus (-) 400, ceea ce înseamnă că este puternic antioxidantă, în timp ce băuturile acidulate cum ar fi Cola, Fanta, Sprite au un factor de oxidare de plus (+) 400.
1. Micro-structura
Apa pe care o bem de la robient, apa plată, apa minerală, apa de izvor este compusă din micro-structuri formate din 15 – 20 de molecule în fiecare grup. De aceea, atunci când bem apă normală simțim că ne umflăm, nu hidratează, nu intră în celule, organismul o absoarbe lent și o eliminăm. Apa Kangen ® produsă de aparatul Enagic prin electroliză se transformă într-o structură mică; moleculele din micro-structuri se micșorează de 3 ori, devenind o apă cu o putere mare de hidratare și infiltrare în organism, în celule. Este apa care ajunge la creier în 60 de secunde. O apă normală ajunge la creier în 10 minute.
Apa Kangen ® ajută la slabit. Zona abdominală și zona șoldurilor sunt zone nehidratate, iar apa Kangen ® le hidratează și sprijină spargerea depozitelor de grăsime.
3. Alcalinitatea
Sângele, pentru a menține corpul în funcțiune, trebuie să aibe un nivel de alcalinitate cuprins între 7.35 pH – 7.43 pH. Aerul pe care îl respirăm este acid, mâncarea și băuturile pe care le consumăm sunt acide. Cum reușește sângele să își păstreze alcalinitatea aceasta? Transformă aciditatea pe care o primește din mâncare în reziduri acide, pe care le depune în diferite organe ale corpului, în rinichi sub formă de pietre, sub formă de colesterol la bilă, pe colon, în articulații, etc. Mai mult, pentru a se ajuta ia calciul din oase și dinți generând cariile, osteoporoza etc.
Apa Kangen ® este apă alcalină ionizată, are un pH cuprins între 8.5 – 9.5 și ajută sângele în neutralizarea acestor depuneri acide, prevenind bolile care apar din surplusurile acide.
Anumite alimente precum carnea, produsele lactate, prăjelile, conservele sau combinarea greșită a acestora (cum ar fi carne+cartofi, brânză+pâine etc.) determină crearea condițiilor pentru acidoza. Lichidele precum cafeaua, băuturile alcoolice sau acidulate creează, de asemenea, aciditate în organism. Conform experimentelor realizate, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de bautura acidulata (pH 2,5) sunt necesare 42 de pahare de apă Kangen ®.
Cum începem să bem apă Kangen?
Este recomandat ca persoanele care încep să bea APĂ KANGEN ® să consume apa cu pH 8.5.
APA KANGEN ® este obținută prin apăsarea butonului albastru al aparatului.
Apăsarea multiplă va duce la mai multe nivele de APĂ KANGEN ®. Aceasta apă este disponibilă prin furtunul de sus flexibil.
Beți cel puțin 30 ml/kg corp de apă pe zi. Dacă depuneți efort fizic solicitant, participați la activități atletice sau aveți probleme de sănătate, aveți nevoie să beți mai multă apă pentru a vă menține sănătoși și corespunzător hidratați. În aceste situații este recomandat să beți cel puțin 50 ml /kg corp de apă pe zi, iar dacă respectați cantitatea de apă necesară corpului dumneavoastră, apa va produce miracole. S-a constatat că persoanele care beau minimum 50 ml de APĂ KANGEN ® pe zi obțin cele mai rapide rezultate.
După ce ați băut cu succes cantitatea de apă sugerată de 8.5 pH timp de două săptămâni (cu succes, însemnând că nu ați avut niciun disconfort) puteți mări nivelul apei pană la pH 9.0. Continuați să beți cantitatea de apă sugerată de fiecare dată când setați aparatul, pentru cel puțin 2 saptămâni. După ce ați băut cu succes cantitatea sugerată de pH 9.0, neavând disconfort, altul decât urinări dese, puteți să măriți pH-ul la 9.5.
Simptomele de curățare
Ocazional întâlnim oameni care experimentează simptomul de „curățare”.
Acest simptom este cauzat de organismul care încearcă să elimine toxinele acumulate și rezidurile acide. Dacă aveți aceste simptome precum dureri de cap, erupții ale pielii, tuse, etc., când începeți să beți apă Kangen cu 8.5 pH, măriți cantitatea de apă pe care o beți pentru a ajuta neutralizarea și eliminarea toxinelor din organism.
Certificări
Enagic este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.






