Alcalinitatea vizează nivelul pH-ului apei și al alimentelor, iar un pH alcalin este mai mare de 7 (sub 7 discutăm de aciditate, peste 7 avem mediul alcalin sau bazic).
Cu un pH de 8.5 – 9.5, apa Kangen alcalină este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit.
Alcalinitatea este sănătate și trebuie să se regăsească în fiecare celulă a corpului, pe când aciditatea este boală și ne înconjoară într-un ritm alarmant.
Majoritatea alimentelor pe care oamenii le consumă, alături de stres și de aerul poluat, sunt principalele cauze ale acidității din organism. Pentru a modifica stilul nostru de viață, trebuie să consumăm apă alcalină produsă de aparatele de apă Kangen și să introducem în mesele zilnice alimente alcaline precum fructe și legume crude.
Apa este elementul esențial vieții noastre
Apa alcalină Kangen, realizată de ionizatoarele japoneze Enagic este implicată într-o serie de procese, precum neutralizarea, eliminarea rezidurilor, buna funcționare a sistemului digestiv, asigurarea nivelului optim de fluide, implicit al unui nivel corespunzător de hidratare.
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!